Onze databank

Hieronder enkele voorbeelden van verschillende Belgische steden waarvoor we een gedetailleerde analyse hebben uitgevoerd. Dankzij deze uitgebreide studie van de steden kunnen we U een optimale zichtbaarheid van de Clean en Clay Tags garanderen.

Hieronder 9 centra van de belangrijkste Belgische steden. Indien u een kaart wenst te consulteren van de belangrijkste plaatsen in Uw zone van de BeNeLux of van Frankrijk, kunt U ons altijd contacteren. We hebben andere bronnen in onze database.

Brussel1 181 272 inwoners

Als hoofdstad van België en Europa bezit Brussel over een ruim transportnetwerk waar duizenden mensen dagelijks samenkomen.

Charleroi203 772 inwoners

Charleroi beschikt over een ruim bus- en metronetwerk. Door de overvloed aan voetgangers is Charleroi een belangrijke economische pool.

Luik196 372 inwoners

De stad biedt heel wat op economisch en cultureel vlak. Het is dan ook Wallonië ’s meest toeristische stad. Ze beschikt over een dynamische populatie waar studenten en zakenlui zich vermengen.

Mons94 981 inwoners

De status van Mons als Europese culturele hoofdstad in 2015 heeft van de stad een toeristische plaats gemaakt, zowel voor de Belgen als de naburige landen.

Antwerpen503 136 inwoners

Een grote stad als Antwerpen is voorzien van een behoorlijk transportnetwerk. Er zijn namelijk twee stations, Antwerpen Centraal en Antwerpen-Berchem.

Leuven92 704 inwoners

Leuven wordt geserveerd door 43 verschillende buslijnen en haar station was het 6 e meest gebruikte station in België. Haar statuut als hoofdstad van de bierbrouwerij en van het boek, en haar geprivilegieerde situatie dicht van Brussel maakt van Leuven een plaats met hoge frequentatie.

Namen110 691 inwoners

Het centrum van Namen verwelkomt elk jaar meer dan honderdduizenden bezoekers. Daar Namen over een universiteit en verschillende hogescholen bezit, lokt het centrum een jong publiek aan.

Louvain-La-Neuve30 283 inwoners

Louvain-la-Neuve verwelkomt de hele dag door studenten en professors, maar ook de vele handelaars die er werken.

Nivelles 25 072 inwoners

Nivelles, gelegen in Waals-Brabant, baseert zijn economie hoofdzakelijk op zijn industriëlezone, zijn in 2012 gerenoveerde winkelcentrum en zijn vele bars, restaurants and winkels. Het heeft ook een groote antaal lagere and middelbare shoolen.

Contacteer ons

Indien je een vraag hebt, een offerte wilt aanvragen, of simpelweg dag te zeggen.